Contactgegevens

  • Telefoon: 045-5466941
  • Adres: Heyendallaan 82
  • 6464 EP Kerkrade – Nederland

 

Stuur ons een bericht

Routebeschrijving auto

Vanaf Eindhoven

Volg de A2 richting Maastricht/Heerlen en ga vanaf knooppunt Kerensheide richting Heerlen/Aken (A76). Volg de A76 richting Kerkrade en neem afslag 7 Simpelveld/Kerkrade/Vaals. Ga verder op de N281 richting Kerkrade. Neem de 1e afslag Kerkrade/Ring Parkstad N300. Neem op de rotonde de 2e afslag Kerkrade/Ring Parkstad N300 en ga verder op de N300 richting Kerkrade/Landgraaf/Brunssum. Neem de 1e afslag Kerkrade/Herzogenrath en ga verder op de Hamstraat richting Herzogenrath. Volg vanaf hier de bruine bordjes ‘Rolduc’.

Vanaf Aken

Neem na de grensovergang richting Heerlen (A4/A76) afslag 7 Simpelveld/Kerkrade/Vaals en ga verder op de N281 richting Kerkrade. Neem de 1e afslag Kerkrade/Ring Parkstad N300. Neem op de rotonde de 2e afslag Kerkrade/Ring Parkstad N300 en ga verder op de N300 richting Kerkrade/Landgraaf/Brunssum. Neem de 1e afslag Kerkrade/Herzogenrath en ga verder op de Hamstraat richting Herzogenrath. Volg vanaf hier de bruine bordjes ‘Rolduc’.

 

Let op met navigatiesystemen:

Niet alle navigatiesystemen geven de route naar de Heyendallaan goed weer. Omdat de Heyendallaan een zijweg is van de Roderlandbaan, is het het veiligst om als eindbestemming Roderlandbaan in plaats van Heyendallaan in te programmeren. Volgt u in geen geval de route via de Kloosterlindenweg, want dit is een onbegaanbaar bosweggetje.

 

Batterijen opladen?

Niet enkel jouw batterijen, maar ook die van je elektrische wagen, kan je opladen bij Adbij Hotel Rolduc. Het domein beschikt over 2 oplaadpunten.

Routebeschrijving OV

Abdij Rolduc is per trein bereikbaar via de spoorwegstations van Kerkrade en Herzogenrath (D). Vanuit beide stations zijn er diverse busverbindingen naar onze abdij. Voor meer info www.9292.nl.