“Rolduc is een ideale plek om onze cliënten te ontvangen.”

Aan het woord is Nico Tijdink van re-integratiebedrijf Basix Employment:

“Wij begeleiden werknemers die met werkloosheid bedreigd worden, bijvoorbeeld door ziekte of reorganisatie. Wij creëren duurzame oplossingen voor zowel werknemer als werkgever.”

Minna Tijdink – De Wit ´ontdekte´ Rolduc voor Basix Employment:

“Het is een plek met een bijzondere uitstraling. Wij begeleiden onze cliënten op een prachtige locatie naar ´een toekomst met toekomst´, dat is ons motto.”

Ook presenteert Basix Employment op Rolduc haar projecten. In de Projectshop vindt u prachtige met de hand gebreide kinderkleding. Minna legt uit dat in het project Pauletje de oudsten voor de jongsten breien:

“Voor ouderen zijn inspirerende activiteiten belangrijk. Met hun talenten en vaardigheden maken zij zichzelf en anderen blij.” “Maisha na Maisha is het ´goede doel´ project van ons bedrijf. Voor kleine prijsjes verkopen wij ambachtelijk bewerkt zeepsteen van de Kisii uit Kenia.”

U bent van harte welkom bij Minna en Nico van Basix Employment. De Projectshop vindt u op Rolduc naast de Hotelingang van Hoeve Zuid. Belt u gerust voor een vrijblijvende afspraak met 045 – 888 7976. Meer informatie is te vinden op de website van Basix Employment >>>