“Mijn naam is Monique van Erve – Scholgens. Ik ben de trotse en gedreven kracht achter Lucid Euregio Consultancy. Mijn atelier ligt op één van de mooiste plekjes van Abdij  Rolduc aan de kant van de vijver. Het is daar heerlijk werken in het groen met de eendjes voor de deur. Ik heb een goed contact met mijn buren, de technische staf van Rolduc en met collega ondernemers uit het straatje.

In mijn werk als coach en consultant is het mijn passie om mensen en organisaties te begeleiden bij hun ontwikkeling en hen te verbinden met anderen, middels persoonlijk contact en empathisch vermogen. Ik ben een bruggenbouwer en een toekomstgerichte denker, met het oog op kennisdeling, innovatie en omgevingsbewustzijn. Mijn cliënten typeren mij als iemand die de lijnen uitzet en de structuur bewaakt, en daarbij een grote betrokkenheid heeft voor de persoonlijke ontwikkeling en het welzijn van mens en omgeving.

De diensten die ik aanbied zijn outplacement trajecten, re-integratie trajecten, conceptontwikkeling, loopbaanbegeleiding en procesbegeleiding. De methodiek die ik hanteer vindt zijn oorsprong vanuit de stroming  Positieve Psychologie en Creatieve Coaching. Sinds maart dit jaar mag ik het keurmerk “erkend loopbaan professional” van de NOLOC voeren. Mijn aanpak is open en helder, vertrouwen is het sleutelwoord. Het creëren van een wederzijdse vertrouwenssfeer is een eerste en zeer belangrijke stap om authentiek te kunnen zijn. De basis van waaruit ik samenwerkingsopdrachten start.

Regelmatig ga ik met cliënten reflectief wandelen over het mooie terrein van Abdij Rolduc of in het rustige bos. Afsluitend drinken we dan bij mooi weer een kopje koffie op het terras op de binnenplaats of in de kloosterbrasserie “de Kanunnik”. De omgeving heeft een rustgevend effect op mens en dier. Ook voor mijzelf als ondernemer is de omgeving ideaal om in te werken en voor mijn lieve hond James om mee te gaan naar het werk van zijn baasje. Door de rust en het groen kom je vaak op nieuwe ideeën, mooie oplossingen en nieuwe energie. Op het bankje voor mijn atelier hebben al heel wat mooie gesprekken plaatsgevonden.

Teambuildingsactiviteiten combineer ik vaak met rondleidingen door de oude Abdij van Rolduc. Het oude gebouw en de geschiedenis die heel ver terug gaat blijft mensen fascineren. De rondleidingen worden dan ook door zeer enthousiaste gidsen begeleid!

Lucid Euregio Consultancy is ontstaan vanuit mijn drijfveer om voortdurend het beste in anderen en mijzelf naar boven te brengen. Eruit halen wat eruit te halen valt, voor jezelf en voor je omgeving!”

Wil je meer weten of eens een kijkje nemen in mijn atelier? Neem gerust contact op via info@lucid-consultancy.nl of via mijn website www.lucid-consultancy.nl