Met passie, liefde en hart voor ons vak werken wij samen met onze cliënten aan hun specifieke hulpvraag. Ieder individu is uniek en verdient daarom ook een behandeling op maat. Wij vinden een persoonlijke aanpak daarbij belangrijk en trekken geen standaardbehandeling uit de kast.

Om de kwaliteit van onze kennis te waarborgen, volgen we regelmatig cursussen en bijscholing. Alle cliënten van 0 tot 100 jaar kunnen bij ons terecht voor diverse behandelingen op het gebied van stem, spraak, taal, gehoor en eet- en drinkproblemen.

Onze expertise ligt met name op het gebied van:
* Stem: inclusief larynxmanipulatie ofwel Vocal massage & Lax vox
* Dyslexie
* OMFT: een therapie die zich richt op het verbeteren van slikken en articulatie en het afleren van afwijkende mondgewoonten om gebitsverschuivingen te voorkomen of te behandelen, vaak in samenwerking met orthodontist of tandarts.
* Afasie/Dysartrie
* Communicatie taaltherapie voor jonge kinderen (Hanen/VAT)
* Autisme

Het liefst doen wij dit in een voor ons en de cliënten rustige, mooie omgeving. Dat maakt Abdij Rolduc zo’n mooie plek om gevestigd te zijn. De locatie straalt rust, warmte en historie uit. Daarnaast is “Abdij Rolduc”  een begrip in de omgeving, waardoor wij als praktijk goed te vinden zijn. Précom Logopedie Rolduc is onze tweede locatie. Onze eerste locatie bevindt zich in Landgraaf bij Medisch Centrum Putstraat.

U bent van harte welkom bij Janine, Petra en Michelle. Onze praktijk vindt u in Hoeve West ingang 6.

Belt u gerust voor een vrijblijvende afspraak met 045 – 2301448. Meer informatie over Précom Logopedie en onze behandelingen is te vinden op: www.precomlogopedie.nl.