Kevin Baggen van de Escape Room vertelt: 

“Na een aantal jaar werkzaam te zijn geweest in de bediening van Abdij Rolduc, was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging: een waar ik zelf door kon groeien. Deze uitdaging heb ik gevonden in het opzetten van een Escape Room waar men even kan ontsnappen aan de dagelijkse sleur”

“Op de eeuwenoude zolders van de Abdij klinkt nu enthousiasme, blijdschap en gejuich, maar ook af en toe geruzie: ontsnappen uit een van de kamers gaat niet zonder slag of stoot! Door samen te werken, goed te communiceren en het oplossen van raadsels en puzzels, moet men zichzelf binnen één uur weten te bevrijden.

Nu, na meer dan een jaar, heb ik samen met Ian Baggen een tweetal Escape Rooms in gebruik met een capaciteit van 2 tot 25 personen per uur. Het is een geschikte activiteit voor teambuilding, een vrijgezellenfeest of een leuke avond met vrienden. En dat vanaf slechts € 10,00 per persoon!

Om de avond compleet te maken kunnen er ook een aantal heerlijke arrangementen genuttigd worden bij Kloosterbrasserie De Kanunnik. Denk bijvoorbeeld aan een bierproeverij, een lunch, de karakteristieke Kanunnik Burger of een heerlijk 3-gangendiner!”

Voor meer informatie of het reserveren van een Escape Room kunt u terecht op de website van de Escape Room >>>